+45 4241 2565 clubfanoe@gmail.com

Fart og spænding

Blokart er noget af det sjoveste du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

Blokart er populært sagt en optimist jolle på hjul. Det tager højst 10 minutter for vores instruktør at lære dig at køre en blokart. Det handler primært om at lære lidt om vind og vindretning og om hvordan man vender.

Det er absolut ikke farligt at køre med Blokart. Du får udleveret hjelm og handsker og du sidder fastspændt i køretøjet i en sikkerhedssele. Du skal først og fremmest huske på, at du ikke er alene på stranden og derfor tage hensyn til de andre trafikanter på stranden.

Blokart er både for voksne og børn. Hvor gamle børn skal være for at kunne køre selv, afhænger lidt af barnets størrelse og vægt samt vejrforholdene. Normalt vil børn fra 12 års alderen kunne køre selv. Til mindre børn har vi blokarts med sidevogn, så barnet kan køre sammen med en voksen

Inden du kan komme ud at køre, skal du udfylde en lejekontrakt. Da du kører på eget ansvar er det din egen forsikring, der skal dække skader på materiel eller personer.  

 Vi gør opmærksom på, at vi ikke lejer blokarts ud uden at vores instruktør er med. Selvom det ikke er farligt er det vigtigt for os at være på stedet og kunne hjælpe dig, så du får den bedste og sikreste oplevelse.

Pris: kr. 350,- pr. time

Alder: fra ca 12 år (mindst 135 cm høj)
Mødested: Surfstranden, ca 2 km syd for nedkørslen fra Rindby Strand.

Venligst mød op på Club Fanø, Sønderklit 4, Fanø Bad ca ½ time før det bookede tidspunkt for at udfylde papirer for leje.

KUN til Citybreak: Angiv venligst i meddelelsesfeltet, hvis i ønsker en dobbelt blokart.