+45 4241 2565 clubfanoe@gmail.com

Club Fanø er Fanøs største arrangør af aktiviteter.

Tag med os på sælsafari og oplev nogle af naturens vidundere. Eller tag med ud i skoven for at finde naturens skatte.

Deltag i vores strandaktiviteter. Her kan du lære at køre blokart. Blokart er noget af det sjoveste du kan lave på stranden på Fanø. Her kan du også lære at køre på elektriske one-wheelers eller skimboarde i vandkanten. Eller spille bubble fodbold.

Til de mere eventyrlystne er der kitelandboarding og kite-surf kurser.

På vores aktivitetscenter på Sønderklit 4 i Fanø Bad kan børn og voksne bygge drager og lave andre kreative workshops.

I vores butik Korkdesign.dk på samme adresse har vi et stort udvalg i produkter lavet af kork. Tasker, punge, penalhuse, brilleetuier og mange andre gaveartikler lavet i naturmaterialet kork.

Vi laver gerne individuelle arrangementer til firmaudflugter, skoler, institutioner familiebegivenheder og andet.

BLOKART ACTION!

Blokart er noget af det sjoveste du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

Tag på vandring på sælbanken

Sælsafari

En vadevandring med vores guide til sælbanken er en af de helt store oplevelser på Fanø. Galgerevet er det bedste sted i Nationalpark Vadehavet for at opleve både den spættede sæl og gråsælen. Der ligger normalt mellem 200 og 400 sæler og soler sig i sandet.

Bubble Fodbold

Spil bold med de sjove bobler på kroppen. Bubble Ball er et spil for både børn og voksne, der på kort tid er blevet et kæmpehit over hele verden.

DRAGEBYGNING

Lav din egen håndmalede drage. Børn i alle aldre kan lave deres egen drage. Børnene maler selv dragen og vi hjælper med at sætte liner og afstivning på dragen.

Kreativt værksted

Man kan finde mange ting på stranden og i naturen, som kan bruges til at lave sjove ting af. Kun fantasien sætte grænser for, hvad vi kan lave af sjove ting af naturens materialer.

SKOVENS
SKATTE

Man kan finde mange ”skatte” i skoven, som kan bruges til at lave sjove ting af. Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan lave af sjove ting af naturens ”skatte”.

adresse

Club Fanø
Sønderklit 4
Fanø Bad
6720 Fanø

kontakt

Ring til os på
+45 4241 2565
eller send en mail til
clubfanoe@gmail.com