+45 4241 2565 clubfanoe@gmail.com

Fanø er det perfekte sted for en aktiv ferie – og Club Fanø vil gøre vores til at give jer nogle gode oplevelser.

Mærk vindens kræfter når vi user ned af stranden i blokart, på kite-landboard eller one-wheeler skateboards. Oplev tidevandet, hvor havet trækker sig 1,7 km tilbage, så vi kan gå ud til sælerne uden at blive våde.

Hvad enten du er til action sport, naturoplevelser eller aktiviteter sammen med børnene, så har vi noget til

Dig. Vi har nu mere end 15 forskellige typer af aktiviteter.  De fleste af aktiviteterne foregår i Fanøs smukke natur. Er vejret til indendørs aktiviteter, så har vi et aktivitetscenter på Sønderklit 4 i Fanø Bad.

Velkommen til Club Fanø.

UDFLUGTER

Sælsafari er en af de helt store familieoplevelser på Fanø. Oplev sæler, tidevand og det forunderlige liv, der gemmer sig i sandet under havbunden. > LÆS MERE

Byvandringer i Sønderho og Nordby
Kom med rundt i de små krogede gader og gamle huse og få indblik i den spændende historie om Fanø.
> LÆS MERE

Strand Sport

Blokart er noget af det sjoveste du kan lave på stranden på Fanø. Der er ikke noget som at suse ned ad stranden sammen med sin familie og venner.

Bubble Fodbold

Spil bold med de sjove bobler på kroppen. Bubble Ball er et spil for både børn og voksne, der på kort tid er blevet et kæmpehit over hele verden.

DRAGEBYGNING

Lav din egen håndmalede drage. Børn i alle aldre kan lave deres egen drage. Børnene maler selv dragen og vi hjælper med at sætte liner og afstivning på dragen.

Kreativt værksted

Man kan finde mange ting på stranden og i naturen, som kan bruges til at lave sjove ting af. Kun fantasien sætte grænser for, hvad vi kan lave af sjove ting af naturens materialer.

SKOVENS
SKATTE

Man kan finde mange ”skatte” i skoven, som kan bruges til at lave sjove ting af. Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan lave af sjove ting af naturens ”skatte”.

adresse

Club Fanø
Sønderklit 4
Fanø Bad
6720 Fanø

kontakt

Ring til os på
+45 4241 2565
eller send en mail til
clubfanoe@gmail.com