+45 4241 2565 clubfanoe@gmail.com

Kitesurf

Kitesurf

Fanø er et Helt særligt sted at kite-surfe. Det er på er et perfekt sted at prøve og udvikle kite-surf på hav med bølger. Ikke de store bølger, men alligevel nok til at få fornemmelsen af åbent hav.  

Når man ser kitesurfere med stor fart lave kæmpe hop tror man, at det må være noget af det sværeste at lære. Det er ikke rigtigt. Kitesurfing er faktiske en af de nemmeste surf discipliner at lære. Du bør kunne kitesurfe på egen hånd efter et begynderkursus på 10 timer. Du lærer naturligvis ikke at foretage store spring og lignende, men det kommer med erfaringen

Vi er stolte over igen at kunne byde velkommen til vores instruktør Thomas Runggaldier. Thomas fra Val Gardena i italien og er instruktør i både kitesurf og snowboard. Thomas var også på Fanø i 2020 og begejstrerede selv erfarne kitesurfere med sin undervisning.

Vi har 3 typer kurser:

3 dages begynderkursus på i alt 9 timer: Dette kursus er det perfekte valg for alle, der ikke har prøvet kitesurf. Vi vil give dig grundlæggende sikkerhedskendskab og procedurer. Når du har mestret den grundlæggende kontrol over dragen, vil du gøre dine første forsøg i vandet. Kurset er designet til 2 studerende pr. Instruktør. 2 studerende deler en drage og et board.

2 Dages genopfriskningskursus på i alt 6 timer: Vores genopfriskningskursus er dedikeret til alle, der tidligere har prøvet kitesurfing. Du vil opdatere din viden og forbedre din teknik. Vi tilpasser vores lektion til dit færdighedsniveau og dit tempo. Kurset er designet til 2 studerende pr. Instruktør hver med deres egen drage og board.

Privat undervisning: Privatundervisning er den bedste måde at lære, hvordan man kitesurfer eller lære dit næste trick. Vores instruktør designer dine træningsmål baseret på din erfaring, individuelle behov og læringsstil. En private undervisning er på 2 timer