KITESURF

Kitesurf

Få adrenalinen til at pumpe med kitesurf. Det er en helt speciel oplevelse at suse afsted på vandet og mærke dragen trække dig afsted

Fanø er et spændende og udfordrende sted til kitesurf. Det er både for begyndere og for viderekomne, der gerne vil prøve på hav med bølger. Ikke de store bølger, men alligevel nok til at få fornemmelsen af åbent hav.

Når man ser kitesurfere med stor fart lave kæmpe hop tror man, at det må være noget af det sværeste at lære. Det er ikke rigtigt. Kitesurfing er faktiske en af de nemmeste surf discipliner at lære. Du bør kunne kitesurfe på egen hånd efter et begynderkursus på 9 timer. Du lærer naturligvis ikke at foretage store spring og lignende, men det kommer med erfaringen

Sikkerhed og ekspertise er helt afgørende ved kitesurf undervisning. Vi bruger kun certificerede guider med international erfaring på vores kurser.

Kontakt os for et tilbud på en spændende dag på clubfanoe@gmail.com eller
42 41 25 65.

KITESURF KURSER:

3 dages begynderkursus på i alt 9 timer: Dette kursus er det perfekte valg for alle, der ikke har prøvet kitesurf. Vi vil give dig grundlæggende sikkerhedskendskab og procedurer. Når du har mestret den grundlæggende kontrol over dragen, vil du gøre dine første forsøg i vandet. Kurset er designet til 2 studerende pr. Instruktør. 2 studerende deler en drage og et board.

2 Dages genopfriskningskursus på i alt 6 timer: Vores genopfriskningskursus er dedikeret til alle, der tidligere har prøvet kitesurfing. Du vil opdatere din viden og forbedre din teknik. Vi tilpasser vores lektion til dit færdighedsniveau og dit tempo. Kurset er designet til 2 studerende pr. Instruktør hver med deres egen drage og board.

Privat undervisning: Privatundervisning er den bedste måde at lære, hvordan man kitesurfer eller lære dit næste trick. Vores instruktør designer dine træningsmål baseret på din erfaring, individuelle behov og læringsstil. En privat undervisning er på 2 timer.

Landboarding: Vi tilbyder også kurser i landboarding. Det er både en spændende strandsport i sig selv, men kan også være en god måde at får lært de grundlæggende teknikker til kitesurf. Så mange af vores deltagere vælger at starte med et landboarding kursus og derefter et kitesurf kursus.

 

Landboarding laver vi ved vores strandsport camp ligger 2 km syd for Rindby Strand. Du kan køre eller cykle hele vejen på stranden. Tilmeld dig allerede nu, så ses vi på stranden på Fanø!

OBS: Inden du kan komme ud at køre, skal du udfylde en lejekontrakt i vores butik på Kirkevejen 37 i rindby Strand eller Sønderklit 4a i Fanø Bad. Da du kører på eget ansvar, er det din egen forsikring, der skal dække eventuelle skader på materiale eller personer.

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

STRANDSPORT

BLOKART

Blokarting er en enestående oplevelse for dig der elsker actionsport på stranden og vinden i håret.

KOM PÅ UDFLUGT

Sælsafari

Vi markerer vores vandreture som den originale sælsafari – kort og godt den bedste sælsafari i Vadehavet.

KOM PÅ UDFLUGT

Cykeludlejning

Ønsker du at komme ud og nyde det friske vejr i Fanø?  Prøv vores cykeludlejning.

FAQ

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for
børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK