+45 4241 2565 clubfanoe@gmail.com

Skimboard

Skimboard

En ny måde at surfe på

Har du tænkt på. at det kunne være sjovt at surfe på vandet, men har ikke rigtig mod på at kaste dig over windsurf, kitesurf eller den oprindelige for surf. Så er Skimboarding måske noget for dig. Skimboards bruges i vandkanten hvor der er lavt vand og fladt. Derfor er Fanøs fantastiske lange flade strand perfekt til at surfe og lære tricks på skimboard.

Skimboardet er mindre end de traditionelle surfboards, og er uden finner. Boardet anvendes til at glide hen over vandets overflade. Det er faktisk lidt ligesom skateboarding. Når man har lært at balancere på boardet, kan man øve sig at lave nogle af de samme trick, som man kan lave på et skateboard.

Når man er blevet lidt erfaren eller har anden surfer erfaring, kan skimboards også bruges til bølger. Man bruger sit momentum fra stranden til at skimme ud til de brydende bølger, som man derefter fanger tilbage til land, svarende til den klassiske surfing. Dog typisk meget mindre bølger, da det stadig foregår tæt på land.

Prøv denne sjove vandsport sammen med vores instruktør. I løbet af timen vil i lære de basale teknikker i skimboarding og så igang. Hvor dygtig man bliver er op til egne fysiske evner.

Prøv også en One -Wheeler. Klik her ..

 

Pris & mødested:

Varighed: 1 time

Pris: 225 kr. pr time

Mødested: Stranden ca 2 km syd for Rindby Strand. Se efter vores store trailer.

Skimboard - en ny måde at surfe på
Skimboard - en ny måde at surfe på