Fuld fart over feltet med blokart

Hvis du er på udkig efter sus og spænding i trygge rammer, er du kommer til det rette sted. Blokart på Fanø er en enestående oplevelse for dig der elsker sport på stranden og vind i håret. Hos Club Fanø er vi forberedte på at tilbyde dig alletiders uforglemmelige oplevelser med venner og familie, helt ude i det fri. Club Fanø er det eneste lokale firma, der tilbyder blokart.

På Rindby Strand venter vores instruktører på at lære dig at køre blokart. Vores guider er passionerede sportsfolk med mange års erfaring, og er eksperter i hjælpe dig til at få en fantastisk oplevelse med at suse ned ad stranden. Det er selvfølgelig helt op til dig hvor hurtig du ønsker at køre.

Når du besøger Club Fanø, kan alle være med – lige fra det yngste medlem i familien til dejlige mormor. Vi gør opmærksom på, at blokart for børn afhænger af barnets størrelse, vægt samt vindforholdene på dagen. Til de mindre børn tilbyder vi sidevogne, så de kan køre tandem med en voksen, så de ikke går glip af en blokart oplevelse med forældrene. Børn ned til 10 år kan sagtens køre selv, så tøv ej!

Blokart er absolut ikke en farlig strandsport, og vi har udstyr der giver dig den sjoveste og sikreste oplevelse.

Pr. kart 1 Time:  300dkk

Du får:

  • Grundig instruktion af vores guider

  • Handsker

  • Hjelm

  • Sikkerhedsseler

  • 4 forskellige størrelse af sejl til alle former for vind

Blokart er noget du SKAL prøve på Fanø. Vores strandsport camp ligger 2 km syd for Rindby Strand. Du kan køre eller cykle hele vejen på stranden. Tilmeld dig allerede nu, så ses vi på stranden på Fanø!

OBS: Inden du kan komme ud at køre, skal du udfylde en lejekontrakt i vores butik på Kirkevejen 37 i Rindby Strand eller Sønderklit 4a i Fanø Bad. Da du kører på eget ansvar, er det din egen forsikring, der skal dække eventuelle skader på materiale eller personer.

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK