Bubble fodbold
For børn og barnlige sjæle

Spil Bubble Ball og få et par timer med sport, grin og samvær. Det er er et spil for både børn og voksne, som kan spille sammen. Når du får plastikbolden på, er du beskyttet og kan kaste dig ud i kampen.

Hele sommeren arrangerer vi Bubble Ball på vores boldbane i Rindby Strand. Det går ud på at spille fodbold iført en stor plastikkugle, som er spændt fast på spilleren ligesom en rygsæk. Så spiller man fodbold, løber ind i hinanden og trimler rundt – uden at komme til skade.

Så vidt muligt deler vi holdene op i aldersklasser, så alle kan være med og have det sjovt. Det er også muligt at lave familieturneringer, hvor både voksne og børn spiller sammen. Turneringslederen skal nok sørge for, at alle kan være med. Et arrangement varer 1 time.

Kontakt os på 42 41 25 65, på clubfanoe@gmail.com eller kom ned i en af vores butikker.

pr. person 1 Time: 150DKK

OBS Min 8 personer

Bubble Ball laver ved vores boldbane Melbjergvej 1 i Rindby Strand. Banen ligger lige ved siden af vores butik i Rindby Strand. Minimum deltager antal er 8 personer.

Vi har Bubble Ball 2 i størrelser:En børnemodel, som er velegnet til børn op til 50 kg og nn model for større børn og voksne.Der findes Bubble Ball i mange kvaliteter. Vi bruger mærket Bumperz, der er et dansk kvalitetsprodukt, der lever op til alle EU krav til plastprodukter.

På kortet mangler butikken i Rindby Strand.

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK