DESIGNERBUTIK MED SØLVSMYKKER OG KORK

Hidalgo er en designerbutik med sølvsmykker og korkprodukter i Hovedgaden 30 i Nordby.

Hidalgo forhandler af smykker fra Agavanza. Agavanza er det latinske navn for hyben, og var det første smykke, som de 2 sølvsmede Charlotte Skov og Marcos Perez Lamas designede på Fanø. Udvalget af smykker er siden udvidet til at omfatte både ringe, øreringe og halskæder i klassisk design, og smykker med relation til Fanø.

Kork er et naturprodukt, der er lavet af korkegens bark. Vi forhandler tasker, rygsække, punge, kasketter og andre produkter lavet i typiske farverige spanske og portugisiske mønstre. Det er et miljøvenligt produkt og skader ikke træet. Efter 7-8 år kan man igen skrælle barken af.

Hidalgo ejes af Sylvia Berges Hidalgo. Som navnet antyder er Sylvia fra Spanien, men har boet på Fanø siden 2007.

Kontakt os på 40 42 46 80, på clubfanoe@gmail.com eller kom ned i en af vores butikker

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK