Lej en cykel og se Fanø

Fanø er et paradis for cyklister. Det er en lille ø med korte afstande, så på mindre end 1 time kan du nå fra nord til syd. Der er 12 km fra Nordby til Sønderho. Samtidig er Fanø godt forsynet med cykelstier, så du kan nå rundt i alle hjørner af øen i trygge rammer.

Som noget helt særligt er det også muligt at cykle på stranden, hele vejen fra Fanø Bad i nord til Sønderho i syd. Oplev hvordan stranden under turen ændrer karakter og udseende.

Club Fanø har lavet 5 temacykelruter på Fanø. Når du lejer cykel hos os, får du gratis en pakke med de 5 cykelfoldere, der både har et kort, en rutevejledning og en beskrivelse af de steder, du kommer forbi på cykelturen

Kontakt os på 42 41 25 65, på clubfanoe@gmail.com eller kom ned i en af vores butikker Vi har cykler i både Rindby Strand og Fanø Bad

Vi lejer cykler ud fra Cykelservice Aabenraa, som løbende yder service og reparation, så vi altid har cykler i meget god stand.

Vi har følgende cykeltyper: Voksencykel med kurv (7 gear), Voksencykel med barnestol (7 gear), voksencykel med anhænger (7 gear), Børnecykel og El-cykel (7 gear)

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK