DRAGEBUTIK

Club Fanøs afdeling på Sønderklit 4 a i Fanø Bad er både en dragebutik, udlejning af cykler og strandsportudstyr samt ikke mindst bookingbureau for vores mange aktiviteter.

Butikken i rindby Strand har det fulde udvalg af de mange drager, som vi forhandler. Vi har et meget stort udvalg af drager fra HQ, Wolkenstürmer, Spiderkites og CIM. Fra enkle børnevenlige drager til trickkites og trainerkites til dem, der har fået smag for drageflyvning.

Vi har samtidig et stort udvalg af strandstole, skovle, badedyr og meget andet til en sjov og spændende dag på stranden.

Har du lyst til at prøve at finde rav på stranden har vi de kendte ravlygter fra Ravfund, fra de helt billige til de mest luksuriøse UV-lygter. Bruger du dem i mørket bliver chancen for at finde rav meget større.

Butikken i Rindby Strand er samtidig butikken, hvor du kan købe reservedele til din drage, hvis stængerne er gået itu eller du har brug for nye liner. 

Butikken i Rindby Strand udlejer cykler fra Cykelservice Aabenraa. Det er også herfra du kan leje udstyr til SUP, Kite-buggy og ATB landboarding.

Kontakt os på 42 41 25 65, på clubfanoe@gmail.com eller kom ned i en af vores butikker

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK