+45 4241 2565 clubfanoe@gmail.com

Landboarding

Landboarding

– mærk vindens kræfter

Landboarding er masser af action, hvor du for alvor vil mærke kræfterne og adrenalinen fra en powerkite. Man kan kalde landboarding for kitesurf på land, og det er en fantastisk måde at blive dus med en powerkite. Fanø strand er det perfekte sted at lære sporten da stranden er omkring 500m bred og der er en specifik afmærket kitezone.

Landboarding er også et godt udgangspunkt, hvis du senere vil lære at kitesurfe, da du får erfaring med at styre en kite.

Vi har 2 typer kurser, individuel undervisning eller undervisning i grupper på max 4 personer.

Individuel undervisning er for dig der kun har en enkelt dag til at lære de basale teknikker i kitelandboarding. Det kan også være for dig, som har erfaring med landboard, men ønsker at udvikle din teknik. Et individuelt kursus varer 2,5 time.

I gruppekurserne for begyndere deler 2 personer en kite og et board med en anden kursist, så vi kun er 2 elever igang ad gangen. Der er både et prøvekursus, hvor du introduceres og lærer at håndtere en kite, og et 2 dages kursus, hvor dag 1 er det samme som prøvekurset, mens dag 2 er den dag, hvor du kommer ud at landboarde for alvor. Alle gruppekurser varer 2 timer pr dag.

Prøv også vores Blokart – der er fart over feltet

Landboarding - Med sejl og skateboard på stranden