Kite landboarding – mærk vindens kræfter

Kite Landboarding er for dig, der for alvor vil mærke kræfterne og adrenalinen af at at blive trukket af en drage/kite. Man kan kalde landboarding for kitesurf på land, og det er en fantastisk måde at lære at styre en powerkite. Fanø strand er det perfekte sted at lære sporten da stranden er bred, lang, jævn og hård og der er en specifik afmærket kitezone.

Du kører på et board med 4 hjul og har en powerkite spændt fast i en harness på samme måde som ved kitesurf. Landboarding er også et godt udgangspunkt, hvis du senere vil lære at kitesurfe, da du får erfaring med at styre en kite.

Med erfaring kan du også udføre mange af de samme tricks og hop som med kitesurf – uden at blive våd.

Kontakt os for et tilbud på en spændende dag på
clubfanoe@gmail.com eller 42 41 25 65.

Kite LANDBOARD KURSER:

2 dages begynderkursus på i alt 4 timer. Den første dag introduceres til landboarding og lærer at håndtere en powerkite. Dag 2 hvor du for alvor skal ud at få erfaring med køre på landboard. Kurset er designet til 2 personer pr instruktør, der deler board og kite.

Dag 1 kan på i alt 2 timer kan også gennemføres som et prøvekursus, hvis du er usikker på om det er noget for dig

Privat undervisning er for dig der kun har en enkelt dag til at lære de basale teknikker i kitelandboarding. Det kan også være for dig, som har erfaring med landboard, men ønsker at udvikle din teknik. En privat undervisning varer 2,5 time.

Pr. person 1.5 Time: 600DKK
Pr. person 2.5 Time:  1000DKK
Pr. person 2 x 2 Timer: 1500DKK

Kite Landboarding laver vi ved vores strandsport camp ligger 2 km syd for Rindby Strand. Du kan køre eller cykle hele vejen på stranden. Tilmeld dig allerede nu, så ses vi på stranden på Fanø!

OBS: Inden du kan komme ud at køre, skal du udfylde en lejekontrakt i vores butik på Kirkevejen 37 i rindby Strand eller Sønderklit 4a i Fanø Bad. Da du kører på eget ansvar, er det din egen forsikring, der skal dække eventuelle skader på materiale eller personer.

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK