VELVÆRE I SMUKKE OMGIVELSER

Prøv vores mobile sauna på stranden på Fanø. Det er både fysisk og psykisk afslapning. Fra saunaens store panoramavindue kan i nyde udsigten over stranden og havet og kombinere det med en dukkert i havet. Med en sauna tæt på vandet bliver selv det kolde gys med badning om vinteren til en behagelig oplevelse.

Sauna er godt for immunforsvaret, der kommer gang i blodcirkulationen fremmes, affaldsstoffer svedes væk og huden får en smukkere glans.

Med vores mobile sauna er du garanteret en unik og afslappende oplevelse. Og det er nemt, book saunaen online eller send en SMS. Vi sørger for at bringe og hente den mobile sauna på stranden, og vi tænder op, så den er klar til jer, når I ankommer.

Vores mobile sauna har god plads til op til 6 personer, så I kan nyde oplevelsen sammen med venner eller familie. Saunaen opvarmes af en brændeovn, der skaber den perfekte temperatur til afslapning og velvære. Priserne inkluderer brænde, så I behøver ikke bekymre jer om ekstra omkostninger.

Booking: kontakt os på 42 41 25 65 eller clubfanoe@gmail.com

For at booke saunaen er processen enkel og bekvem. Vi sørger for at bringe og hente den mobile sauna til på stranden 2 km syd for Rindby, og vi tænder op, så den er klar til jer, når I ankommer.

I lejer saunaen i 2 timer. I vinterhalvåret er tiderne 10.00 – 12.00, 12.30 – 14.30 og 15.00 – 17.00. Om sommeren er der også en tid 17.30 – 19.30

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK