KONTAKT

CLUB FANØ

KONTAKT:

clubfanoe@gmail.com
+45 42 41 25 65

ADRESSE:

Club Fanø
Sønderklit 4, 6720 Fanæ
CVR: 37573868

SKRIV EN BESKED

STRANDSPORT

BLOKART

Hvis du er på udkig efter sus og spænding og udsigten til fantastiske brede sandstrande, er du kommer til det rette sted. Blokart er en enestående oplevelse for dig der elsker action sport på stranden og vinden i håret. Hos Club Fanø er vi forberedte på at tilbyde dig alletiders uforglemmelige oplevelser med venner og familie, helt ude i det fri.

På Rindby Strand er vores erfarne og dygtige instruktører klar til at lære dig at sejle en blokart på stranden. Vi har mere end 7 årserfaring og bestræber os på uanset vindretning og vindhastighed, at alle får den bedst mulig oplevelse og føler sig trygge. Det er selvfølgelig helt op til dig hvor hurtig du ønsker at køre.

KOM PÅ UDFLUGT

SÆLSAFARI

Galgerevet er det bedste sted i Nationalpark Vadehavet og et paradis for sælerne. Der ligger op til 400 sæler, som ligger og nyder den varme sol på sandet og venter på at blive beundret.

Med Club Fanø vandrer vi ca. 1,7 km ved lavvande fra Sønderho Strand til Galgerevet på den herlige tørlagte havbund. Hvis du er så heldig, får du simpelthen fornøjelsen af at opleve både den spættede sæl og gråsælen tæt på i de naturlige omgivelser.

KOM PÅ UDFLUGT

CYKEL-UDLEJNING

Korte afstande, masser af cykelstier og cykelruter.  Cyklen er den rigtige måde at komme ud og nyde naturen og det friske vejr på Fanø 

Så hvis du er på udkig efter en effektiv og billig transportform, så tilbyder vi i Club Fanø både voksen, børne og el-cykler til attraktive priser.

da_DK