BYVANDRING I SØNDERHO

Sønderho er indbegrebet af hygge og romantik, og skal opleves med en lokal guide, der kan fortælle de mange finurlige historier om landsbyen.

Den lille landsby på sydspidsen af Fanø er berømt for sine mange smukke huse fra det 18. og 19. århundrede. At vandre rundt i Sønderho er som at blive ført 150 år tilbage i tiden. Landsbyen gemmer en masse spændende historier. Fra storhedstiden, hvor sejlskibe fra Sønderho sejlede på verdenshavene til nutidens Sønderho, som er blevet et tilholdssted for mange kunstnere.

Oplev Sønderho sammen med vores guide Helen Dörte Mähler. Helen er oprindelig fra Tyskland, men har boet i Sønderho i mange år og regnes nu for ”en af vore egne”. Hun kender Sønderho som sin egen bukselomme og kan fortælle mange historier om landsbyen og dens indbyggere.

Private ture:

Vi arrangerer gerne private ture for mindre og større grupper.
Kontakt os på tlf +45 4241 2565 for at høre nærmere om mulighederne.

Voksen 2 Timer: 125dkk
Gratis for børn under 12

Kom med Club Fanø rundt i romantiske Sønderho og få de mange historier om landsbyen og dens indbyggere.

Vi mødes ved parkeringspladsen ved kirken, Kåvervej 1. Turen tager ca. 1,5 time. Minimum 5 deltagere.

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK