ONE-WHEELER SKATEBOARD SKOLE

Ja ! Vores elektriske One-wheeler skateboards er perfekte til offroad. Du har hele den kæmpestore strand til at lege på.

Boardet Styres af dine kropsbevægelser, så har du prøvet skateboard, snowboard eller skøjter, så ved du hvordan man gør. For helt nybegyndere skal vores instruktør nok lære dig at beherske one-wheeler’en.

Vi har både den store model XR med kørelængde på 30 km på en opladning og en max hastighed på 30 km/t, og den mindre Pint X, der er velegnede til mindre børn.

Vi laver begynderundervisning, hvor du kan lære de basale færdigheder sammen med vores instruktører. Erfarne one-wheelere kan naturligvis lejet et board og tage på tur.

Oplev Fanø på en helt ny måde.

Er du til mere fart og spænding? Prøv en tur i vores blokart

Pr. person 0.5 Time: 150DKK
Pr. person 1 Time: 275DKK

One wheelers laver vi ved vores strandsport camp ligger 2 km syd for Rindby Strand. Du kan køre eller cykle hele vejen på stranden. Tilmeld dig allerede nu, så ses vi på stranden på Fanø!

Vi lejer ikke boards ud uden guide. Brug af sikkerhedsudstyr som styrthjelm med mere er obligatorisk og farten tilpasses efter forholdene og deltagerne erfaring.

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK