MAVEDANS

Mavedans – Alle kan lære det

Alle kan lære at danse mavedans. Der kræves ingen forudsætninger – på nær lysten til at begynde. Kom og prøv ”mavedans” – det er godt for både krop og sjæl. Blid form for motion. Og det drejer sig først og fremmest om at have det sjovt.

Det er ikke kun maven at man danser med. Hele kroppen røres, når man danser. Hofter, mave, skuldre, hoved, arme og hænder bruges i dansen.

Mavedans er det danske ord for orientalsk dans, der har sin oprindelse fra Mellemøsten.

Orientalsk dans er en af de ældste danseformer i verden og danses fortsat mange steder i Mellemøsten. Interessen har bredt sig til andre verdensdele og i Danmark danses der også mavedans. Det er dans og bevægelse, og så er det en også en skånsom for motion, som giver minimal risiko for skader og slid på knæ og ryg.

125,- dkk pr. person

Mavedans foregår på vores aktivitetscenter, Sønderklit 4a i Fanø Bad. Instruktør er Ragnhild Kallehauge, der har danset orientalsk dans i 20 år. Ragnhild har i mange år været Fanøs ansigt udadtil på turistkontoret, men koncentrerer sig nu om dansen. 

Der er en kort opvarmning og så undervisning i nogle af grundtrinnene. Ragnhild har en lille kort koreografi med, som vi lærer så godt vi kan. Hun har også hoftebælter med. Husk at tage behageligt tøj med; noget du kan bevæge dig i.

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

STRANDSPORT

BLOKART

Blokarting er en enestående oplevelse for dig der elsker actionsport på stranden og vinden i håret.

KOM PÅ UDFLUGT

Sælsafari

Vi markerer vores vandreture som den originale sælsafari – kort og godt den bedste sælsafari i Vadehavet.

KOM PÅ UDFLUGT

Cykeludlejning

Ønsker du at komme ud og nyde det friske vejr i Fanø?  Prøv vores cykeludlejning.

FAQ

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for
børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK