+45 4241 2565 clubfanoe@gmail.com

Mavedans

Mavedans !

Alle kan lære det ..

Der kræves ingen forudsætninger – på nær lysten til at begynde. Kom og prøv ”mavedans” – det er godt for både krop og sjæl. Blid form for motion. Og det drejer sig først og fremmest om at have det sjovt.

Det er ikke kun maven at man danser med. Hele kroppen røres, når man danser. Hofter, mave, skuldre, hoved, arme og hænder bruges i dansen.

Mavedans er det danske ord for orientalsk dans, der har sin oprindelse fra Mellemøsten.

Orientalsk dans er en af de ældste danseformer i verden og danses fortsat mange steder i Mellemøsten. Interessen har bredt sig til andre verdensdele og i Danmark danses der også mavedans. Det er dans og bevægelse, og så er det en også en skånsom for motion, som giver minimal risiko for skader og slid på knæ og ryg.

Instruktør er Ragnhild Kallehauge, der har danset orientalsk dans i 20 år. Ragnhild har i mange år været Fanøs ansigt udadtil på turistkontoret, men koncentrerer sig nu om dansen.

Der er en kort opvarmning og så undervisning i nogle af grundtrinnene. Ragnhild har en lille kort koreografi med, som vi lærer så godt vi kan. Hun har også hoftebælter med. Husk at tage behageligt tøj med; noget du kan bevæge dig i.

For alle mellem 12 og 100 år.

Pris: 125 kr.

Torsdag i juli og august kl. 19-20.30 hos Club Fanø, Sønderklit 4A, Fanø Bad

 

Se også vores workshop med Capoeira