MAL DIT EGET PORCELÆN

Har du lyst til at have et morgenmadssæt, som du selv har designet og malet. Så kom til vores workshop ”Lav dit eget porcelæn”. Det er noget som I kan lave sammen hele familien.

Porcelænsmaling er en sjov og kreativ aktivitet for alle aldre. Det er nemt, tegn det ønskede motiv på krus, tallerkner og vaser med en porcelænstusch. Når du er færdig, stilles det til tørre og brændes efterfølgende i en ovn.

Du kan skabe dine egne kreationer ved at male på gammelt porcelæn og på den måde være med til at genbruge ting, der ellers skulle smides ud.

Lær at bygge en drage. Se her hvordan

pr. person 1 Time: 150DKK

Vi har kreativt værksted i vores butik og aktivitetscenter på Sønderklit 4a i Fanø Bad. Alle kan være med. Aktiviteten varer ca. 1 time.

I fremstillingen kommer vi blandt andet til at bruge limpistoler. Derfor er det en god ide, at en af forældrene er med til at hjælpe mindre børn.

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK