SÆLSAFARI PÅ FANØ

Galgerevet er det bedste sted at opleve sælerne i Nationalpark Vadehavet. Der ligger op til 400 sæler, som nyder den varme sol på sandet og venter på at blive beundret. Med lidt held får du fornøjelsen af at opleve både den spættede sæl og gråsælen, tæt på og i de naturlige omgivelser.

Med Club Fanø vandrer fra Sønderho Strand til Galgerevet på den tørlagte havbund. Der er ca 1,7 km til sandbanken og det er i sig selv en enestående oplevelse at vandre derud vedlavvande. Undervejs fortæller guiden om vadehavet og de spændende væsner vi møder undervejs.

I de varme perioder, kan turen gennemføres i bare tæer ellers tilbyder vi hos Club Fanøs butik i Fanø Bad leje af gummistøvler for kun 25,- kr som klart kan anbefales. Husk at temperaturen falder, jo længere vi kommer ud.

Det er også muligt at medbringe en klapvogn, en trækvogn eller lignende til det lille barn med på turen. Havbunden er heldigvis fast, så du kan kun forvente en glat oplevelse.

Private ture:

Vi arrangerer gerne private ture for mindre og større grupper.
Kontakt os på tlf +45 4241 2565 for at høre nærmere om mulighederne.

Voksen 2 timer: 150DKK
Barn (4 – 14) 2 Timer: 50DKK

EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE,
HELT TÆT PÅ DEN STORSLÅEDE NATUR:

  • Passionerede guider
  • Smuk og vild natur
  • Tæt på sæler i deres naturlige omgivelser
  • Beregnet til alle aldre
  • …og meget mere!

“Hvis du er klar til at se sælerne i øjnene og komme hjem med spændende historier, er vi parate på at give dig den bedste vandreoplevelse.

Kom og mød os på stranden, for enden af Sønderho Strandvej. Turen tager ca. 2 timer”

VI TILBYDER OGSÅ...

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Club Fanø er et aktivitetscenter der tilbyder 15 forskellige kreative oplevelser både for børn og voksne.

Hvordan gør vi rent?

Vi gør brug af en lang række smarte redskaber som gør det nemmere og mere effektivt at nå de snavsede hjørner.

Hvem er Club Fanø?

Jeg hedder Sylvia Berges Hidalgo og har et lille familiefirma, som startede i 2016 med udflugter og turist aktiviteter for børn. Siden har vi løbende udvidet antallet af aktiviteter, så vi nu også har masser af strand og vandaktiviteter som f.eks. blokart, kite-landboarding, kitesurf. I 2022 overtog vi firmaet Kites & coffe, som også lavede strandaktiviteter, men mest er kendt for sine butik med drager. Vi har nu 2 butikker med et stort udvalg af drager til børn og voksne, til begynderen og eksperten.

Hvor kan du finde os?

På Kirkevejen 37 i Rindby Strand har vi en strandbutik med drager, strandudstyr, udlejning af cykler og SUP udstyr.

På Sønderklit 4 i Fanø Bad har vi en strandbutik og aktivitetscenter, hvor vi både har drager og strandudstyr, men også laver workshops med dragebygning og andre kreative aktiviteter. Her udlejer vi naturligvis også cykler.

Kan man se sæler?

Ja, Fanø er et de bedste steder i Danmark at se sæler. De er overalt og kan sågar ses i havnen i Nordby.

Det mest spektakulere sted at se sæler er Galgerevet, hvor der om sommeren ligger flere hundrede sæler, både den almindelige spættede sæl og den mere sjældne Gråsæl. Vi laver vandreture på havbunden til Galgerev det meste af året.

Kan alle aldre deltage?

Næsten alle vore aktiviteter er for hele familien. Det gælder sælsafari, blokart, one-wheelers, kitelandboarding og de kreative aktiviteter. Byvandringer er nok mest for voksne og større børn, og kitesurf er også mest for unge og voksne. Vi har noget til alle aldre.

da_DK